Er zijn veel banen waar een hbo-niveau voor vereist is. Maar het komt ook steeds vaker voor dat je met een mbo-niveau hogere functies kunt bekleden. En wanneer je een van de Fabius MBO opleidingen kiest heb je grote kans dat je een mooie functie krijgt bij een bedrijf. Fabius heeft veel ervaring met het geven van opleidingen en cursussen: ze weten als geen ander hoe iemand klaargestoomd moet worden om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan. Vrijwel iedere opleiding is praktijkgericht en daarnaast zijn er veel opleidingen te vinden in veelgevraagde functies. De kans dat je snel ergens aan de slag kunt is dan ook groot.

De Fabius MBO opleidingen zijn in verschillende soorten te vinden. Zo kun je kleine cursussen vinden waar je in slechts 10 lessen alles leert over de basisbeginselen van boekhouding. Je kunt ook voor langere opleidingen kiezen die 12 maanden duren: bijvoorbeeld wanneer je aan de slag wilt als accountmanager. Of je nu klantenservice medewerker wilt worden, verkoopmedewerker, office manager of een commercieel administratief medewerker: bij Fabius vind je altijd een geschikte opleiding.

Fabius MBO opleidingen volgen in kleine klassen

Fabius werkt altijd in kleine klassen: je krijgt hierdoor meer aandacht en daarnaast wordt er sneller gewerkt. Docenten hebben veel ervaring en bieden de klas de juiste tools om cursisten te laten slagen. Met de juiste inzet en motivatie is het dan ook vrijwel onmogelijk dat je niet voor de opleiding slaagt. Zodra je jouw diploma in handen hebt kun je snel aan de slag met een leuke baan!