Hassia dames enkellaarsjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kan je ze bestellen in het blauw, bordeaux, brons, bruik, cognac en zwart. De maten variëren van 35 tot 43. Ze zijn gemaakt van leer en suede en verkrijgbaar met en zonder korting. Zo hebben diverse aanbieders maar liefst 50% korting op de Hassia dames enkellaarsjes. Hierdoor kan je ze al kopen vanaf €82,-. 

Hassia dames enkellaarsjes zijn bijzonder en beschikken over een hoog draagcomfort. Daarnaast zijn het schitterende enkellaarsjes met een uniek design. Ze worden daarom ook veelvuldig gedragen en besteld. 

Online bestellen?

Diverse aanbieders hebben de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Hierdoor heb je het product de volgende dag al binnen, alleen weet je niet zeker of het product past. Gelukkig kan je het gratis retourneren, alleen ontkom je er niet aan kom naar een Postnl punt te rijden. Het kan daarom handiger zijn om fysiek langs te gaan, zodat je de schoenen kan passen. Mocht je deze schoenen vaker bestellen of zeker weten dat je hem past? Dan behoort online bestellen zeker tot een betere optie. Bij de meeste webshops worden producten boven een bepaald bedrag gratis bezorgd. Houd hier rekening mee!