Whatsapp business is een vorm van whatsapp die speciaal voor ondernemers ontworpen is. Deze versie van Whatsapp lijkt op de gewone vorm van whatsapp echter heeft deze wat meer functionaliteiten als de gewone vorm van Whatsapp. Zo is het via Whatsapp business mogelijk om berichten te sorteren, te automatiseren en snel te beantwoorden. Via Whatsapp business kunnen de klanten gemakkelijk en op een laagdrempelige manier met het bedrijf in contact komen. Ook is er bij Whatsapp business de mogelijkheid voor de bedrijven om belangrijke informatie toe te voegen aan het bedrijfsprofiel. Zoals bijvoorbeeld het adres en de contactgegevens van het bedrijf. Door via whatsapp business de berichten te labelen kunnen deze op een later moment gemakkelijk worden teruggevonden.

Wat is de toegevoegde waarde van Whatsapp business voor melkveehouderijen?

Voor een melkveehouderij is het handig om goed bereikbaar te zijn. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld op een gemakkelijke manier in contact komen met de melkveehouderij om een bestelling te plaatsen of een bezichtiging in te plannen. Vaak is het voor gezinnen of voor een school activiteit de ideale plek om heen te gaan voor een excursie. Dit kan uiteindelijk leiden te meer verkoop en dus ook tot meer omzet.

Wat kan chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende berichten op te pakken en de klanten verder te helpen. De chatspecialisten zullen de binnenkomende berichten binnen 30 seconden oppakken en de vragen beantwoorden. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over het plaatsen van een bestelling of over de diensten. Chatkracht staat 7 dagen in de week voor u en uw website bezoekers klaar. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden en wat Chatkracht voor uw klantenservice kan betekenen bent u van harte welkom om contact op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.