Shoppen

Heb je onlangs de nieuwe iPhone 12 Pro aangeschaft en ben je op zoek naar iPhone 12 Pro cases? Er is voor iedereen wel wat wils als het om cases gaat. Vind je het vooral belangrijk dat je telefoon goed beschermd is? Dan is een case van Casecentive, Griffin of UAG wellicht wat voor jou. Deze hoesjes zijn specifiek gemaakt om extra goed te beschermen tegen vallen, stoten of schokken. 

Liever een praktische case?

Vind je de bescherming iets minder belangrijk, maar wil je vooral een praktische case? Er zijn veel iPhone 12 Pro cases die meerdere functies hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wallet case. Zo’n case beschermt de voor- en achterkant van je telefoon, maar dient tegelijkertijd als een portemonnee doordat er ruimte is voor pasjes, geld of andere kleine dingen. Zulke cases zijn er bijvoorbeeld van het merk Mobilize of Bugatti. 

Shoppen

Of toch een leren?

Leren iPhone cases zijn van hoge kwaliteit die tegelijk je telefoon bescherming biedt door de bumper om het scherm. Het leer ziet er erg luxe uit en is daarom geschikt voor zakelijke omgevingen. Ondanks dat leer vaak een robuust materiaal is, kun je jouw telefoon vaak draadloos opladen met de leren case eromheen. Daarnaast is er ruimte opengelaten om bij de aan- en uitknop en de geluidsknoppen te kunnen.